Petra van Schijndel al 5 maanden op streefgewicht

Hoi Ik ben Petra van Schijndel,

Ik ben al ruim 5 maanden op mijn streefgewicht. Ik had al heel veel geprobeerd maar had geen resultaat.
Mijn probleemzone zit op mijn bovenbenen. Overal viel ik af maar niet op de plaats waar ik het af wilde hebben.

Iedere week mocht ik bij Lya Swaans van Verbluffend Anders in de Reeshof plaats nemen aan de skinbar om zo mijn vragen en haar tips te bespreken.

Het afvallen is voor mij geen straf geweest, PowerSlim smaakt heerlijk, is makkelijk vol te houden en ik viel ruim 1 kilo per week af…..

Dus helemaal blij mee!

Met vriendelijke groet,
Petra


streefgewicht powerslim bij Lya Swaans van Verbluffend AndersLICHAAM – Het dagelijks leven kan soms veeleisend zijn. We zijn altijd druk en daardoor vergeten we tot rust te komen, terwijl dat juist zo belangrijk is om lichamelijk en geestelijk in balans te blijven. Zeker als drukte leidt tot stress of zelfs een burn-out. SCHOONHEID – Iedere huid heeft iedere dag opnieuw te maken met verschillende omstandigheden waardoor huidproblemen kunnen ontstaan. Als gediplomeerd Anbos huidspecialiste behandel ik ieder huidprobleem. AFVALLEN – Bent u dat buikje, crashdiëten beu? Maar wilt u wel blijven genieten van lekker eten? Lukt het u niet alleen? Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en help u graag naar een gezonde levensstijl.
streefgewicht powerslim bij Lya Swaans van Verbluffend Anders