SCHOONHEID

Iedere huid heeft iedere dag opnieuw te maken met verschillende omstandigheden waardoor huidproblemen kunnen ontstaan. Als schoonheidsspecialiste en huidspecialiste ben ik gespecialiseerd in huidverbetering. Verbluffend Anders biedt huidverbeterende behandelingen en begeleiding bij het verzorgen van uw huid thuis.

Huidproblemen

Niet iedereen heeft van nature een egale en mooie huid. Weersinvloeden, zon, vermoeidheid, stress of aanleg kunnen zorgen voor een probleemhuid. Voor onder andere de volgende huidproblemen heb ik de juiste oplossing om de huid te verbeteren:

  • Couperose
  • Rosacea
  • Acne
  • Onzuivere huid
  • Pigmentvlekken
  • Puistjes
  • Gevoelige huid
  • Droge huid
  • Vochtarme huid
  • Veroudering

Na een grondige huidtest stellen we samen een behandelplan op voor uw huid. Uw behoeften en wensen staan hierbij voorop. Tevens maak ik foto’s van uw huid om de voortgang goed in de gaten te kunnen houden.

Huidverbeterende behandelingen en producten

Een behandelplan bestaat uit meerdere huidverbeterende behandelingen. We starten met het ontslakken van de huid waarbij een diepe reiniging plaatsvindt. Schadelijke stoffen en dode huidcellen worden verwijderd, overtollig talg en vet verminderen en uw huid verstevigt. Vervolgens zetten we de behandelingen voort met een op maat gemaakt plan voor uw huid. In mijn schoonheidssalon werk ik met ruim 52 verschillende behandelingen van topniveau. U bepaalt zelf hoe vaak u op mijn wellnessbank plaatsneemt. Dit kan iedere week zijn, om de 2 weken of iedere maand, minimaal 4 keer per jaar is zeer aan te bevelen. Bij ieder bezoek aan mijn salon doe ik opnieuw een huidtest en bekijk ik waar uw huid op dat moment behoefte aan heeft. Thuis gaat u zelf aan de slag met huidverbeterende producten voor een optimaal resultaat. Tussentijds is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen voor extra begeleiding. De behandelingen zijn vanaf € 75,- en deze kunt u uitbreiden naar wens. Graag adviseer ik u ook over een gezonde leefstijl, omdat dit onlosmakelijk is verbonden met een gezonde huid. U straalt van binnen en van buiten.

Verwennen en ontspannen zonder huidprobleem

Ook zonder een huidprobleem bent u bij mij van harte welkom. Neem eens lekker de tijd en plan eens een verwenmoment voor uzelf. Kom tot rust in de luxe wellnessbehandelbank met warmte en massage. Epileren en het harsen van de bovenlip zijn bij de schoonheidsbehandeling inbegrepen. Tijdens momenten dat producten moeten intrekken, verwen ik u met een hoofd-, hals- of voetmassage. Gun het u zelf!

Verzekering

Verschillende huidverbeteringstechnieken, waaronder acne en camouflage, vallen onder de aanvullende verzekering. Informeer bij uw verzekeraar welke behandelingen vergoed worden.

Afvallen Schoonheid Lichaam gediplomeerd huidspecialiste Lya Swaans
Afvallen Schoonheid Lichaam gediplomeerd huidspecialiste Lya Swaans