SAPKUUR

Gezonde sapjes

Maak het uzelf gemakkelijk

U vindt het belangrijk om gezond te leven en daarom sport u, eet u gezond en vult u dat met regelmaat aan met een smoothie voor de nodige vitamines en mineralen. Lekker en gezond. Maar wat een werk! Uw keukenkastjes staan vol met apparaten voor verschillende soorten sapjes en uw keuken lijkt na de bereiding van uw vitaminebommetjes wel een slagveld. Om over de hindernissen die u moet nemen nog maar te zwijgen. Een drukke baan, de kinderen die aandacht vragen, het huishouden dat nog gedaan moet worden; wie heeft daarnaast nog tijd en energie om gezonde smoothies te maken?

Gelukkig zijn ze ook kant-en-klaar verkrijgbaar. Makkelijk en supergezond. Nu houdt niets u nog tegen om aan uw gezondheid te werken en er stralend uit te zien.

Geef uw lichaam een boost met een sapkuur

Een sapkuur is een weldaad voor uw lichaam. Het is een eenvoudige en doeltreffende manier om uw lichaam een nieuwe start te geven. Goed voor uw immuunsysteem en dat merkt u. U voelt zich niet alleen beter, u ziet er ook beter uit. De spiegel levert u het bewijs: uw huid is gladder, mooier en stralender. Als bonus valt u ook nog een aantal kilo’s af.

Een sapkuur werkt uitstekend als u wilt werken aan:

– huidverbetering / anti-aging
– lichaam
– afvallen

Hoe werkt het?

De kuur bestaat uit 3 fases. Volg de instructies nauwkeurig op en succes is verzekerd!

Fase 1: de voorbereiding

Deze fase duurt twee dagen en is bedoeld om ervoor te zorgen dat u tijdens de sapkuur zo min mogelijk last heeft van hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen.

Drink tijdens deze fase geen koffie en vermijd zuivel. Eet ook geen brood en aardappelen. Vervang ze door eiwitrijke voedingsmiddelen. Eet als avondmaaltijd 100 gram mager vlees met veel groenten. Drink 2 liter water per dag. Tussendoor mag u onbeperkt fruit en groenten eten.

Optioneel
Wilt u maximaal resultaat behalen, dan raad ik u aan om de sapkuur aan te vullen met extra voedingssupplementen. In combinatie met wat u in deze dagen eet, maken ze de afvalstoffen in uw darmen vrij. De speciale samenstelling met onder andere vitamine B, C en E, calcium, magnesium, en zink zorgt ervoor dat het lichaam de afvalstoffen snel afvoert zodat organen en weefsels beschermd zijn. Ontdek welke supplementen ideaal zijn voor u om te combineren met de sapkuur.

Fase 2: de sapkuur

In deze fase drinkt u 5 sapjes per dag. U kunt alleen de sapjes drinken, verdeeld over de dag en avond, en verder niets eten. U kunt ook de sapjes aanvullen met een lichte avondmaaltijd. In allebei de gevallen ontgift uw lichaam en zult u gewicht verliezen. Besluit u om de minder strenge variant te doen – mét de avondmaaltijd – dan zult u minder afvallen.

Fase 3: de opbouwfase

Tijdens deze laatste fase werkt u toe naar uw normale, gezonde eetpatroon. Eet en drink in deze fase hetzelfde als in de voorbereidingsfase, dus geen zuivel en koolhydraten zoals brood en aardappelen. Neem maximaal één kopje koffie per dag.

Bent u benieuwd wat een sapkuur voor u kan doen? Kom gerust eens lang voor meer informatie en proef hoe lekker en puur natuur de sapjes zijn. U bent van harte welkom in mijn salon. Maak wel vooraf even een afspraak.

Huidverbetering / anti-aging-sapkuur:
Na de sapkuur doet u 5 weken lang één keer per week een sapdag.

De 5-daagse kuur kunt u meerdere keren per jaar doen.

Lichaam-sapkuur:
Houd uw organen schoon door na de 5-daagse kuur één keer per week een sapdag te doen.

De 5-daagse kuur kunt u meerdere keren per jaar doen.

Afvallen:
U valt makkelijk af als u voordat u begint met het PowerSlim-koolhydraatarm-progamma een detoxkuur doet.

Hebt u uw streefgewicht behaald, dan is het raadzaam om één keer per week een sapdag te blijven doen om uw darmen schoon te houden. Met PowerSlim balance en één per week een sapdag bereikt u een sneeuwbaleffect.

Lichaam Afvallen Schoonheid Verbluffend Anders Lichaamsverzorging
Lichaam Afvallen Schoonheid Verbluffend Anders Lichaamsverzorging
Lichaam Afvallen Schoonheid Verbluffend Anders Lichaamsverzorging
Lichaam Afvallen Schoonheid Verbluffend Anders Lichaamsverzorging