Ik worstel al jaren met overgewicht en heb al heel veel geprobeerd maar ik vond het lastig om op gewicht te blijven.

Ik hoorde van PowerSlim en bezocht Lya Swaans gediploneerd gewichtsconsulente.

Ik heb een drukte baan dus punten tellen daar komt in het dagelijks leven niets van, in het weekend ga ik graag een hapje eten met mijn man en dat ging niet met de vorige pogingen om op gewicht te komen en te blijven. Ik ben al een 2 jaar op mijn streefgewicht, Lya is nu mijn stok achter de deur.

Met haar geweldige begeleiding, de heerlijke gerechten in combinatie met PowerSlim is het mij eindelijk gelukt om daadwerkelijk snel en moeiteloos 23 kilo af te vallen.

Ik zit weer heerlijk in mij vel, heb weer zelfvertrouwen, voel mij fit en heb de juiste coach gevonden waar ik nog één jaar kosteloos op controle blijf komen. Iedere maand bij het weegmoment neemt Lya weer alle tips met mij door, ik ben heel blij met de nieuwe producten van PowerSlim Balance, hier blijf ik mee op gewicht en het is makkelijk toe te passen in mijn gezin. Het smaakt heerlijk en is ook nog eens gezond!!!

Als ik het kan kan u het ook!


streefgewicht powerslim bij Lya Swaans van Verbluffend AndersLICHAAM – Het dagelijks leven kan soms veeleisend zijn. We zijn altijd druk en daardoor vergeten we tot rust te komen, terwijl dat juist zo belangrijk is om lichamelijk en geestelijk in balans te blijven. Zeker als drukte leidt tot stress of zelfs een burn-out. SCHOONHEID – Iedere huid heeft iedere dag opnieuw te maken met verschillende omstandigheden waardoor huidproblemen kunnen ontstaan. Als gediplomeerd Anbos huidspecialiste behandel ik ieder huidprobleem. AFVALLEN – Bent u dat buikje, crashdiëten beu? Maar wilt u wel blijven genieten van lekker eten? Lukt het u niet alleen? Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en help u graag naar een gezonde levensstijl.
Afvallen Schoonheid Lichaam gediplomeerd huidspecialiste Lya SwaansAfvallen Schoonheid Lichaam gediplomeerd huidspecialiste Lya Swaans