LYA SWAANS

Met ruim 20 jaar ervaring in huidverbetering en anti aging bent u bij mij aan het juiste adres voor een gezonde huid. Ik werk met veel plezier in mijn beautysalon in Tilburg. Bij Verbluffend Anders ligt de nadruk op passie en aandacht. Ik zorg voor een echt verwenmomentje, zodat u weer helemaal opgeleefd vertrekt. Maar ook buiten de beautysalon sta ik graag voor u klaar. Ik adviseer u graag over een gezonde leefstijl en een gezond voedingspatroon. Beide dragen namelijk bij aan een gezonde en jonge huid.

Buiten werktijd volg ik regelmatig cursussen om up-to-date te blijven binnen het vak, maar ik doe nog veel meer. Zo vind ik het heerlijk om lekker te golfen in het weekend. Ook sport ik 3x per week, om lekker in mijn vel te zitten. Wat mijn verwenmomentjes zijn? Een lekker etentje of een leuke citytrip met mijn man bijvoorbeeld. En als ik alleen ben pak ik er ook graag een boek bij. Zo kom ik helemaal tot rust en laad ik mijn batterij weer op om u de beste huidzorg te bieden. Loop gerust eens binnen in mijn schoonheidssalon en ontdek wat ik voor u kan betekenen.

Afvallen Schoonheid Lichaam gediplomeerd huidspecialiste Lya Swaans

VERBLUFFEND ANDERS

Bij Verbluffend Anders anti aging – skincare – foodcoaching neemt u plaats op de wellnessbank van schoonheidsspecialiste en voedingsconsulente Lya Swaans. De verbluffend andere aanpak is gericht op huidverbetering, huidverjonging en daarnaast worden mensen op weg geholpen naar een gezond eetpatroon. Ieder bezoek bij Verbluffend Anders is een ware beleving. Ieder huidtype en elk huidprobleem kan worden behandeld. Lya Swaans begeleid uw graag naar uw streeft gewicht en geeft tips om ook daadwerkelijk op gewicht te blijven. Ik verwelkom u graag in mijn schoonheidssalon in Tilburg!

Mijn doel is dat u tevreden de deur uit gaat!
Mijn werk is mijn passie, u bent bij mij géén nummer. Ik werk met de beste producten en de nieuwste technieken om optimalisatie aan u te kunnen bieden.

Kennismaking huid en voeding
Na een kosteloos kennismakingsgesprek stel ik een behandelplan op en krijgt u van mij een eerlijk advies. Het is belangrijk voor mij om uw wensen en doelen in kaart te brengen zodat ik u optimaal kan adviseren en begeleiden. Ik werk voor huidverjonging met meer dan 52 verschillende werkzame behandelingen voor zowel de mannen als de vrouwenhuid.

Ik ben benaderd door RTL4

Mogelijkheden voor huidverjonging en verbetering zijn?

Simpele aanpak:
Na een grondige huidtest adviseer ik u welke thuisproducten het beste aansluiten bij uw huid. Iedere 3 maanden komt u naar de salon voor een huidtest. Zonodig stuur ik bij waar uw huid op dat moment behoefte aan heeft.

Speciale aanpak:
Ik behandel u vanaf €75,00 per behandeling inclusief harsen & epileren – 1x in de 12 weken – 1x in de 8 weken – 1x in de 6 weken – 1x in de 4 weken
De behandelingen worden thuis voortgezet met afgestemde verzorgingsproducten speciaal voor uw huid om het beste resultaat te behalen

Kuurprogramma:
Ik behandel u optimaal gedurende 4 weken vanaf €75,00 per behandeling. Na de kuur stapt u over op de speciale aanpak. Alle behandelingen worden thuis voortgezet met afgestemde verzorgingsproducten speciaal voor uw huid om het beste resultaat te behalen.

Neem gerust contact op met mij als u vragen heeft.