Linfopress

De nieuwste techniek voor een mooi lichaam en de ideale aanvulling als je aan het afvallen bent. Je verliest de centimeters die je met je dieet niet weg krijgt. Linfopress stimuleert lichaamsprocessen zodat afvalstoffen beter afgevoerd worden en het afvallen beter lukt. Voor een goedgevormde en probleemloze buik, benen en billen. Met Linfopress krijg je je vorm en zelfvertrouwen terug.

Wat is Linfopress?
De Linfopress Evolution PRO is een revolutionair apparaat voor efficiënte, volledige lichaamsmassage en lymfedrainage, met een werking die klinisch en wetenschappelijk bewezen is.

De behandeling:
– stimuleert de afvoer van lichaamsvet en vocht,
– vermindert cellulitis en lokale vetophopingen,
– stimuleert de bloed- en lymfecirculatie,
– verwijdert afvalstoffen uit het lichaam,
– activeert de stofwisseling,

De resultaten:
– de huid verjongt, verstrakt en verstevigt,
– omvang van benen en buik neemt af,
– minder stress, vermoeidheid, lusteloosheid; meer energie,
– minder last van zware, rusteloze, pijnlijke of gezwollen benen.

Hoe werkt Linfopress?
De zachte samentrekkende massagebewegingen van de Linfopress Evolution PRO hebben een weldadige werking op verschillende functies in het lichaam.

De bloedcirculatie – de doorbloeding van het lichaam verbetert; vocht en afvalstoffen worden afgevoerd en verse zuurstof kan doordringen tot de huidcellen.
De spijsvertering – ontspant de buikspieren en stimuleert de darmbeweging zodat afvalstoffen beter afgevoerd worden.
De lymfen – het afvoeren van afvalstoffen door de lymfen verbetert. Afslanken gaat sneller en je weerstand wordt hoger, ook gunstig als je niet hoeft af te vallen.
De spieren – de spieren ontspannen en voeren vocht dat vastgehouden werd af zodat spierkrampen minder worden en zelfs kunnen verdwijnen.
De huid – een betere doorbloeding van alle huidlagen zorgt voor een stralende huid die steviger en strakker aanvoelt.

De behandeling
Een Linfopress-behandeling is aangenaam en ontspannend, veilig en snel. Al na een paar behandelingen merk je resultaat. Van tevoren bespreken we je wensen en stel ik een persoonlijk behandelplan op. Om je een idee te geven: een kuur bestaat uit 6 behandelingen, 2 per week. In 3 weken ben je klaar. Wil je een blijvend resultaat dan raad ik je aan om 1/2x per maand bij mij langs te komen voor een onderhoudsbehandeling. Je kunt ook een 10-behandelingenkaart aanschaffen.

Is Linfopress iets voor jou?
Behandeling met de Linfopress is veilig, pijnloos en heel ontspannend, maar in sommige gevallen is behandeling toch af te raden. Als je last hebt van hartritmestoornis bijvoorbeeld. Wil je weten of Linfopress iets voor jou is? Je kunt mij altijd bellen voor meer informatie. Bij Verbluffend Anders ben je ook van harte welkom voor een kosteloos informatiegesprek. Ik vertel je graag alles over deze bijzonder effectieve behandeling en laat je kennis maken met het apparaat.

Introductiebehandeling
Wil je Linfopress zelf ervaren? Een introductiebehandeling kost maar €25,00.