BEHANDELINGEN

linfopress
adipolight-laser
afslankmassage
cupping massage
sapkuur

LICHAAM

Lichaamsverzorging

Goed voor uzelf zorgen betekent ook goed voor uw lichaam zorgen. Waarom is dat zo belangrijk? Als uw lichaam er weer mooi uitziet, zit u fijn in uw vel en dat straalt u uit. Een mooi lichaam komt uw zelfvertrouwen ten goede.

We vinden het tegenwoordig heel normaal om goed voor ons lijf te zorgen, van binnen en van buiten. Met gezonde voeding bijvoorbeeld en genoeg bewegen. Maar ook door op tijd te ontspannen, al schiet dat er in deze tijd door drukte makkelijk bij in. Blijf stress een stap voor en neem eens lekker de tijd om tot uzelf te komen in de luxe wellnessbehandelbank voor een ontspannende massage of behandeling. Uw lichaam knapt ervan op en zal u dankbaar zijn.

Gun uw lichaam extra aandacht bij

  • cellulitis
  • oedeem
  • ouder worden
  • na een bevalling
  • na het afvallen

Verbluffend Anders biedt behandelingen en massages die een weldaad zijn voor uw lichaam. Als ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialist kan ik u helpen om uw lichaam weer snel in topvorm te krijgen.

Afvallen

Eerst afvallen? Ook dat kan bij Verbluffend Anders. Als gediplomeerd gewichtsconsulente begeleid ik u naar uw streefgewicht. U valt op een gezonde en verantwoorde manier af en samen zorgen we ervoor dat u uw streefgewicht houdt.

Verstevigen

Naarmate we ouder worden heeft onze huid meer aandacht nodig, niet alleen in het gezicht, maar over het hele lichaam. Dat geldt ook na een bevalling of als u veel afgevallen bent. Versteviging is dan noodzakelijk. Verbluffend Anders biedt verschillende behandelingen zoals bindweefselmassage en cupping, met bewezen resultaat. Tijdens iedere behandeling meet ik de cruciale punten van uw lichaam en breng zo de vorderingen in kaart brengen.

Voorzorg

Wilt u er na de overgang ook nog jong uit blijven zien, dan boekt u de beste resultaten als u voorzorgsmaatregelen neemt. Met de juiste behandelingen en producten voor uw huid en lichaam blijven ze langer strak. Begin ermee voordat u in de overgang komt en gun uzelf een stralend jong uiterlijk.

Meer informatie? Bij Verbluffend Anders bent u van harte welkom voor een kosteloos informatiegesprek. Onder het genot van een gezond drankje, mag u de cellulitiscrème uitproberen.

Meer informatie over onze afslankmassage en cupping massage

Lichaam Afvallen Schoonheid Verbluffend Anders Lichaamsverzorging
Lichaam Afvallen Schoonheid Verbluffend Anders Lichaamsverzorging