Lichaam Afslankmassage Cupping Massage

Lichaamsverzorging
Lichaam Afslankmassage Cupping Massage – Goed voor uzelf zorgen betekent ook goed voor uw lichaam zorgen. Waarom is dat zo belangrijk? Als uw lichaam er weer mooi uitziet, zit u fijn in uw vel en dat straalt u uit. Een mooi lichaam komt uw zelfvertrouwen ten goede.

We vinden het tegenwoordig heel normaal om goed voor ons lijf te zorgen, van binnen en van buiten. Met gezonde voeding bijvoorbeeld en genoeg bewegen. Maar ook door op tijd te ontspannen, al schiet dat er in deze tijd door drukte makkelijk bij in. Blijf stress een stap voor en neem eens lekker de tijd om tot uzelf te komen in de luxe wellnessbehandelbank voor een ontspannende massage of behandeling. Uw lichaam knapt ervan op en zal u dankbaar zijn.

Gun uw lichaam extra aandacht bij

 • cellulitis
 • oedeem
 • ouder worden
 • na een bevalling
 • na het afvallen

Verbluffend Anders biedt behandelingen en massages die een weldaad zijn voor uw lichaam. Als ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialist kan ik u helpen om uw lichaam weer snel in topvorm te krijgen.

Afvallen
Eerst afvallen? Ook dat kan bij Verbluffend Anders. Als gediplomeerd gewichtsconsulente begeleid ik u naar uw streefgewicht. U valt op een gezonde en verantwoorde manier af en samen zorgen we ervoor dat u uw streefgewicht houdt.

Verstevigen
Naarmate we ouder worden heeft onze huid meer aandacht nodig, niet alleen in het gezicht, maar over het hele lichaam. Dat geldt ook na een bevalling of als u veel afgevallen bent. Versteviging is dan noodzakelijk. Verbluffend Anders biedt verschillende behandelingen zoals bindweefselmassage en cupping, met bewezen resultaat. Tijdens iedere behandeling meet ik de cruciale punten van uw lichaam en breng zo de vorderingen in kaart brengen.

Voorzorg
Wilt u er na de overgang ook nog jong uit blijven zien, dan boekt u de beste resultaten als u voorzorgsmaatregelen neemt. Met de juiste behandelingen en producten voor uw huid en lichaam blijven ze langer strak. Begin ermee voordat u in de overgang komt en gun uzelf een stralend jong uiterlijk. Meer informatie? Bij Verbluffend Anders bent u van harte welkom voor een kosteloos informatiegesprek. Onder het genot van een gezond drankje, mag u de cellulitiscrème uitproberen.

Lichaam Afslankmassage Cupping Massage

Afslankmassage
Een gezond en slank lichaam; met de PowerSlim-methode valt u eindelijk succesvol af en komt uw streefgewicht in zicht. Maar dan merkt u dat u vel over ‘hebt’, dat uw huid wat losser is komen te zitten. Er is een manier om weer strak in uw vel te komen zonder medische ingrepen.

Strakkere huid zonder medische ingreep
Bindweefselmassage,  een intensieve massagetechniek die werkt op de diepere huidlagen, is bewezen effectief bij huidverbetering speciaal als u afvalt. De massage brengt de bloedcirculatie in de diepere huidlagen op gang en stimuleert het lichaam om afvalstoffen en opgehoopt vocht af te voeren. U krijgt een strakkere huid, zonder dat daar een operatie aan te pas komt.

Bindweefselmassages zijn bijzonder effectief voor de beruchte probleemzones zoals:

 • Billen
 • Bovenbenen
 • Bovenarmen
 • Buik
 • Heupen

Intensieve massage
Neem plaats in de luxe wellnessbehandelbank van Verbluffend Anders en geniet van de intensieve massage die uw huid gladder, strakker en zichtbaar jonger maakt. De stevige massagetechniek richt zich op het dieper gelegen bindweefsel en is daardoor effectief tegen vochtophopingen, kleine vetophopingen, vetbultjes en cellulitis. Let op: dit is geen ontspanningsmassage. Ik pak uw huid en bindweefsel stevig aan en dat voelt u.

Bindweefselmassages zijn zeer geschikt bij:

 • Cellulitis
 • Slappe huid
 • Afvallen

Cellulitis
Wie last heeft van cellulitis weet hoe hardnekkig dit probleem kan zijn. Deze massages zijn de uitkomst. De behandeling bevordert de afvoer van afvalstoffen en verdeelt de vetcellen beter over uw bovenbenen waardoor u mooiere benen en heupen krijgt. De massages zijn niet bedoeld om af te vallen, al kunnen ze het proces wel stimuleren. U ziet er wel slanker uit omdat uw huid strakker is. Drink na de behandeling veel water om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.

Het resultaat:

 • een gladdere, strakkere huid
 • minder cellulitis
 • minder opgehoopt vet en vocht
 • minder afval- en gifstoffen in uw lichaam.

U voelt zich energieker, fitter en zelfverzekerder.

Lichaam Afslankmassage Cupping Massage

Met speciale producten tegen cellulitis en lipoedeem vergroot u het effect van de behandelingen. Het zijn verstevigende producten die goede resultaten geven. Ze zijn te koop bij Verbluffend Anders. Gun uzelf een gezond en strak lichaam. Maak een afspraak voor een intakegesprek. De massages stem ik af op uw wensen.

Cupping massage
Afvallen is meer dan alleen minder eten. Het is verstandig omgaan met de keuzes die u maakt voor uw lichaam. Op het gebied van voeding, bewegen en ook in ondersteunende behandelingen en producten. Tijdens het afvallen komen er namelijk gif- en afvalstoffen vrij in uw lichaam. Om gezond en fit te blijven, wilt u die stoffen zo snel mogelijk kwijt. Cupping massage is daar uitstekend geschikt voor.

Afvallen
Kan uw lijf wel wat ondersteuning gebruiken tijdens het afvallen? Met cupping massage zet ik het onderhuidse bindweefsel aan het werk om vet- en vochtophopingen op te ruimen. Dat stimuleert het afvalproces en maakt de huid strakker.

Zo werkt cupping
Cupping is al heel oud, het komt oorspronkelijk uit de Chinese geneeskunde. Het is een intensieve behandeling waarbij ik siliconen cups op de huid van uw rug, schouders, benen en billen plaats, op plekken waar veel afvalstoffen zich hebben opgehoopt. De cups zuigen zich vacuüm en trekken zo het bloed naar de onderliggende huid en spieren. Die raken goed doorbloed en dat stimuleert het bindweefsel om vet- en vochtophogingen af te voeren. Omdat de cups het bloed naar de oppervlakte van uw huid trekken, zal de huid rood verkleuren. Maakt u zich geen zorgen: dat is tijdelijk en zal na een paar dagen weggetrokken zijn. De behandeling doet in principe geen pijn.

Cellulitis
De behandeling zorgt er ook voor dat er meer zuurstof en voedingsstoffen in de huidcellen komen en dat komt de kwaliteit van de huid ten goede. Cupping is daarom ook effectief tegen cellulitis in elk stadium. Cellulitis is namelijk een onderhuidse ophoping van afval die het bindweefsel. Cupping zorgt ervoor dat het lichaam makkelijk vocht en vet afvoert en dat de huid elastine en collageen aanmaakt. Uw huid ziet er na de behandeling steviger uit. Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig.

Beloon uw slankere lichaam met cupping massages die het werk afmaken. Neem plaats in de ontspannende wellnessbehandelbank van Verbluffend Anders en laat de cups het werk doen. Uw lichaam en huid zullen u dankbaar zijn. Bent u benieuwd wat cupping massages voor u  kunnen doen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Lichaam Afslankmassage Cupping Massage

streefgewicht powerslim bij Lya Swaans van Verbluffend AndersLICHAAM – Het dagelijks leven kan soms veeleisend zijn. We zijn altijd druk en daardoor vergeten we tot rust te komen, terwijl dat juist zo belangrijk is om lichamelijk en geestelijk in balans te blijven. Zeker als drukte leidt tot stress of zelfs een burn-out. SCHOONHEID – Iedere huid heeft iedere dag opnieuw te maken met verschillende omstandigheden waardoor huidproblemen kunnen ontstaan. Als gediplomeerd Anbos huidspecialiste behandel ik ieder huidprobleem. AFVALLEN – Bent u dat buikje, crashdiëten beu? Maar wilt u wel blijven genieten van lekker eten? Lukt het u niet alleen? Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en help u graag naar een gezonde levensstijl.
Lichaam Afslankmassage Cupping Massage
Lichaam Afslankmassage Cupping Massage