CUPPING MASSAGE

Cupping massage

Afvallen is meer dan alleen minder eten. Het is verstandig omgaan met de keuzes die u maakt voor uw lichaam. Op het gebied van voeding, bewegen en ook in ondersteunende behandelingen en producten. Tijdens het afvallen komen er namelijk gif- en afvalstoffen vrij in uw lichaam. Om gezond en fit te blijven, wilt u die stoffen zo snel mogelijk kwijt. Cupping massage is daar uitstekend geschikt voor.

Afvallen

Kan uw lijf wel wat ondersteuning gebruiken tijdens het afvallen? Met cupping massage zet ik het onderhuidse bindweefsel aan het werk om vet- en vochtophopingen op te ruimen. Dat stimuleert het afvalproces en maakt de huid strakker.

Zo werkt cupping

Cupping is al heel oud, het komt oorspronkelijk uit de Chinese geneeskunde. Het is een intensieve behandeling waarbij ik siliconen cups op de huid van uw rug, schouders, benen en billen plaats, op plekken waar veel afvalstoffen zich hebben opgehoopt. De cups zuigen zich vacuüm en trekken zo het bloed naar de onderliggende huid en spieren. Die raken goed doorbloed en dat stimuleert het bindweefsel om vet- en vochtophogingen af te voeren. Omdat de cups het bloed naar de oppervlakte van uw huid trekken, zal de huid rood verkleuren. Maakt u zich geen zorgen: dat is tijdelijk en zal na een paar dagen weggetrokken zijn. De behandeling doet in principe geen pijn.

Cellulitis

De behandeling zorgt er ook voor dat er meer zuurstof en voedingsstoffen in de huidcellen komen en dat komt de kwaliteit van de huid ten goede. Cupping is daarom ook effectief tegen cellulitis in elk stadium. Cellulitis is namelijk een onderhuidse ophoping van afval die het bindweefsel. Cupping zorgt ervoor dat het lichaam makkelijk vocht en vet afvoert en dat de huid elastine en collageen aanmaakt. Uw huid ziet er na de behandeling steviger uit. Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig.

Beloon uw slankere lichaam met cupping massages die het werk afmaken. Neem plaats in de ontspannende wellnessbehandelbank van Verbluffend Anders en laat de cups het werk doen. Uw lichaam en huid zullen u dankbaar zijn.

Bent u benieuwd wat cupping massages voor u  kunnen doen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Lichaam Afvallen Schoonheid Verbluffend Anders Lichaamsverzorging