Adipolight laser

Snel en effectief van je plaatselijke vetophopingen af met de Adipolight laser. Deze innovatieve  techniek met bewezen resultaat pakt de probleemzones aan waarvoor een dieet niet afdoende is. Een ideale behandeling om te combineren met afvallen.

Wat is Adipolight?

De Adipolight is een apparaat dat werkt met lasertherapie. De low level laserstraal stimuleert een bepaald enzym dat het vet in de hardnekkige vetcellen opsplitst in door het lichaam afbreekbare stoffen. Behandeling met de Adipolight is geschikt voor alle delen van het lichaam waar vet zich ongewenst kan ophopen: armen, binnen- en buitenkant van de dijen, buik en billen bijvoorbeeld. Dit apparaat vermindert jouw omvang overal waar jij dat nodig hebt. Per kuur verlies je 3 tot 5 centimeter.

Hoe werkt Adipolight?

De Adipolight heeft 8 multipads die de fysiologische stofwisseling van vetten stimuleren en 2 single pads die de werking van het lymfesysteem en de celinhoud in de behandelde zone optimaliseren. Verder zijn er koppen die warmte produceren en in de diepste lagen van de huid door laten dringen. Dit werkt op het vetweefsel en verhoogt tijdelijk de doorlaatbaarheid van de celmembranen. Het unieke van dit apparaat is dat het niet alleen gebruik maakt van laser, maar ook van een speciale radiofrequentie die warmte produceert in de huid en hitteschokproteïnen activeert.

De behandeling

Adipolight is een snelle, effectieve en pijnloze behandeling die de verbranding van vetten stimuleert. Al na de eerste behandeling zie je resultaat. En dat zonder zonder operaties, naalden, wonden of littekens. Het beste resultaat bereik je door de Adipolight-behandelingen in kuurvorm te doen. Tijdens het intakegesprek bekijken we hoeveel behandelingen je nodig hebt.

Is Adipolight iets voor jou?

Wil jij ook van die nare vetophopingen af die je met verstandig eten maar niet weg krijgt? Bij Verbluffend Anders Body Shape gaan we voor het beste resultaat voor jou. Wil je weten of behandeling van jouw probleemzones met Adipolight iets voor jou is? Bel ons voor meer informatie of kom langs in onze behandelruimte op het AaBe-terrein voor een vrijblijvend informatiegesprek. Wij vertellen je graag alles over deze en andere behandelingen en je kunt ter plekke kennis maken met het apparaat.

Introductiebehandeling

Wil je Adipolight uitproberen? Een introductiebehandeling kost nu maar €45,00.